Συνελήφθησαν δύο άτομα γιά κλοπές από καταστήματα super market στο Καρπενήσι

2015-03-28 15:08

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη καλλυντικών, ένδυσης, τροφίμων και άλλα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, από καταστήματα super market στην ανωτέρω περιοχή.

Για τις περιπτώσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (26-03-2015) το βράδυ στο Καρπενήσι, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας και συγκεκριμένα ένας 38χρονος άνδρας και μία 36χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι ενέχονται σε τέσσερις κλοπές, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 16 έως και 26-03-15, κατά τις οποίες αφαίρεσαν από τα ανωτέρω καταστήματα διάφορα είδη καλλυντικών, ένδυσης, τροφίμων και άλλα αντικείμενα.

Τα ανωτέρω προϊόντα κλοπών βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.