Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα

2015-03-30 23:57

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα

 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και Ευβοίας, των Α’, Β’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Δύο (2) ημεδαπές στη Λιβαδειά, για κλοπή.
Ημεδαπός στη Θήβα, για κλοπή τροχοφόρου.
Δύο (2) άτομα (ημεδαπός στα Λέπουρα Ευβοίας και αλλοδαπός στη Θήβα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Τρεις (3) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Αλλοδαπός φυγόποινος στην Άμφισσα.
Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος).
Δύο (2) άτομα (αλλοδαπός στη Χαλκίδα και ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας), για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .