Τα αποτελέσματα εκλογών τού Εμπορικού-Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας

2018-01-23 11:29

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του  Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας. Ψήφισαν συνολικά 72 έμποροι και επαγγελματίες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται από τους 5 πρώτους σε αριθό ψήφων ήτοι: 

Τσίρκα  Μαρία  (53 ψήφοι)

Γεράνης Βασίλειος (52 ψήφοι)

Καραγιάννης Ηλίας (45 ψήφοι)

Σπανός Κωνσταντίνος (42 ψήφοι)

Μήτσου Σωτηρία (37 ψήφοι)

 Το Δελτίο Τύπου της Νέας Διοίκησης

Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας

  Σπερχειάδα 22/01/2018

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη μας για τη τιμή που μας κάνατε, να μας εκλέξετε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Μεγάλος νικητής αυτών των εκλογών ήταν η συμμετοχή!

Ευχαριστούμε προσωπικά έναν προς έναν που συμμετείχατε στη διαδικασία. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να ξεκινήσουμε μια σημαντική προσπάθεια για τον Σύλλογο μας. Μια προσπάθεια στην οποία σας θέλουμε όλους δίπλα μας και την επόμενη ημέρα.

Σας ζητούμε να παραμείνετε στην πρώτη γραμμή. Να επιβεβαιώνετε καθημερινά το μήνυμα των εκλογών. Πως οι εμποροβιοτέχνες της Σπερχειάδας είναι εδώ. Συμμετέχουν ενεργά και δεν θα αφήσουν στην τύχη τους τα πράγματα.

Ευχαριστούμε επίσης του συναδέλφους που αποτέλεσαν το σχήμα του προηγούμενου ΔΣ τόσο για το έργο τους την τριετία που πέρασε όσο και για την άρτια διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Σας ζητούμε να παραμείνετε κοντά μας με τις χρήσιμες παρατηρήσεις σας και την εμπειρία σας.

Μετά την σύγκλιση του νέου ΔΣ σε σώμα τα αξιώματα έχουν ως εξής:

 

Πρόεδρος: Γεράνης Βασίλειος

Α’ Αντιπρόεδρος: Τσίρκα Μαρία

Β’ Αντιπρόεδρος: Μήτσου Σωτηρία

Γενικός Γραμματέας: Καραγιάννης Ηλίας

Ταμίας: Σπανός Κωνσταντίνος

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο