Θεία στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της

2016-04-14 08:49

Ένα άγριο έγκλημα έγινε  το μεσημέρι  της Τετάρτης στα Μέγαρα, με θύμα ένα αβάπτιστο, μόλις 4 ετών κοριτσάκι και πλέον πιθανή δολοφόνο του την ίδια του την θεία η οποία φέρεται να διέπραξε και απόπειρα αυτοχειρίας στη συνέχεια.
Οι γονείς του άτυχου παιδιού που φέρονται να είναι τοξικομανείς, είχαν αφήσει το παιδί να μεγαλώσει στο σπίτι στης γιαγιάς του. Εκείνη την ώρα, φαίνεται πως στο σπίτι επί της οδού Αγίου Στεφάνου στα Μέγαρα, βρίσκονταν μόνο η θεία η οποία πιθανότατα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και το 4χρονο ανηψάκι της.
Η εικόνα που αντίκρισαν οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο θυμίζει σφαγείο! Το παιδάκι βρέθηκε νεκρό στο κρεβατάκι του, στραγγαλισμένο και με ίχνη αίματος στον λαιμό του, ενώ πεσμένη στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος, βρέθηκε η θεία του, η οποία πιθανότατα μετά την απονενοημένη πράξη της προχώρησε και σε απόπειρα αυτοχειρίας.
Η 45χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στις φλέβες των καρπών της, στα πόδια και τον λαιμό της, ενώ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την έρευνα και ιατροδικαστής που θα πραγματοποιήσει την αυτοψία