Θύμιος Παπαευθυμίου: Η απάντηση πού ζήτησε ο κ.Κοντογεώργος

2020-08-30 16:43

Απάντηση στον αντιδήμαρχο Π.Κοντογεώργο  δίνει με σημερινή του ανάρτηση ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τού Δημοτικού συμβουλίου Θύμιος Παπαευθυμίου, σχετικά με το θέμα τού λεγόμενου "πράσινου σημείου" στην Σπερχειάδα το οποίο κατάντησε σκουπιδότοπος

Η ανάρτηση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο κ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ:

-κ. Κοντογεώργο κατ’ αρχάς μιλήσατε για δήθεν “καινοτόμα” ενέργεια, που πιθανότατα δεν επιβεβαιώνεται, γιατί στη συνέχεια μας λέτε ότι κάνατε κι εσείς τα ίδια.

ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΤΕ!

-Διευκρινίστε μας, πότε λέγατε την αλήθεια, την 1η ή τη 2η φορά; Μας έχετε μπερδέψει!
Τελικά μάλλον καινοτομείτε…

-Για να αναφερθούμε όμως και στην ουσία του θέματος:
Ποτέ εμείς ως Δημοτική Αρχή δεν κάναμε κανένα κάλεσμα στο σύνολο των δημοτών και ποτέ δεν καθορίσαμε, ούτε βαφτίσαμε “ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ” την ανεξέλεγκτη κατάσταση που δημιουργήσατε με τις ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΕΣ σας, γιατί είχαμε επαφή με την πραγματικότητα και γνωρίζαμε ποια είναι η διαδικασία.

Απλά ο πρόεδρος της Κοινότητας, ο κ. Μανίτας εναπόθετε τα κλαδιά που συγκέντρωνε το ανοιχτό αυτοκίνητο του Δήμου, αποκλειστικά και μόνο της Τοπικής Κοινότητας Σπερχειάδας.

-Σημειωτέον ότι έχετε συγκεντρώσει τα κλαδιά και τα χόρτα σχεδόν όλου του Δήμου, και δημιουργήσατε, χωρίς καμία νομιμοποίηση, χωρίς καμία αδειοδότηση, μια επιεικώς επικίνδυνη κατάσταση, 50μ. από τα ποιμνιοστάσια και 150μ. απ’ τα πρώτα σπίτια της Σπερχειάδας.

-Επί των ημερών μας αν τα πράγματα ήταν όπως είναι σήμερα, εσείς πρώτος θα αναλαμβάνατε τις γνωστές πρωτοβουλίες σας, ως συνήθως, καταγγελίες έγγραφες και προφορικές προς πάσα κατεύθυνση.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ…

-Όσο για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στον Αγ. Γεώργιο και την κατασκευή δεξαμενής Νεοχωρακίου στα οποία αναφερθήκατε, κατ’ αρχάς παραλείψατε να πείτε ότι η χρηματοδότηση είναι από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

«Μάλλον το ξεχάσατε». Σας το υπενθυμίζουμε!

-Ενοποιήσατε τα δύο μικρά έργα για να φτάσετε στο όριο της ανάθεσης, με σκοπό να πάρετε το ποσό των 8.500€ ως περίσσευμα για να «λειτουργήσετε». Θα μπορούσε με το συγκεκριμένο ποσό να γίνει ένα άλλο έργο στον Αγ. Γεώργιο.

Η θητεία σας είναι πολύ ΦΤΩΧΗ!

-Αν πηγαίνατε βέβαια σε δημοπρασία θα περισσεύαν περίπου 14.000€.
Ο χρόνος υπήρχε, γιατί τη συγκεκριμένη πίστωση την παραλάβατε περίπου 1 χρόνο πριν.

-Αφού φτάσατε στο σημείο να πάρετε 3.500€ από τη Μεγάλη Κάψη.

Εκεί ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ!

-Καταλαβαίνετε ότι όσο κι αν προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε την κατάσταση, από εμάς τουλάχιστον δεν μπορείτε να κρυφτείτε.

-Επιπλέον, ο κ. Κοντογεώργος εγγράφως ανέφερε ότι αναδείξαμε το συγκεκριμένο θέμα για να τιμωρήσουμε τους Σπερχειαδίτες.
-Απαντάμε πως το κάναμε για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ τους Σπερχειαδίτες, και κατ’ επέκταση ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ απ’ τους Σπερχειαδίτες!