Τι δήλωσαν Περιφέρεια και ΤΕΕ για τον θάνατο του Λάμπρου Παπαδήμα

2015-03-31 12:36

Τι δήλωσαν Περιφέρεια και ΤΕΕ για τον θάνατο του Λάμπρου Παπαδήμα 

«Άφησε έντονο αποτύπωμα….» .Την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο και την απώλεια του Λάμπρου Παπαδήμα εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τόσο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας   όσο και το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς .

Απ' την πλευρά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος,    έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

"Μας γεμίζει με βαθειά λύπη ο απρόσμενος θάνατος του Λάμπρου Παπαδήμα.

Ως γιατρός, πορεύτηκε στις αρχές του Ιπποκράτη.

Ως αυτοδιοικητικός και πολιτικός, επέλεξε να είναι κυρίως ουσιαστικός και ωφέλιμος για τον τόπο και τους ανθρώπους, αφήνοντας ως κληρονομιά ένα έντονο αποτύπωμα.

Πορεύτηκε με σταθερά βήματα και βαθειά γνώση.

Η Λαμία και η Φθιώτιδα νοιώθει φτωχότερη γιατί στερείται από την εμπειρία του και την δημιουργική του συνεισφορά, που ποτέ δεν αρνήθηκε σε κανέναν μας.

Τον συνοδεύουμε στο στερνό του ταξίδι, μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του"

To TEE  Ανατολικής Στερεάς

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΣ, μετά την είδηση του θανάτου του πρώην Υπουργού και Δημάρχου Λαμιέων κ. Λάμπρου Παπαδήμα, ο οποίος με την επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική του διαδρομή, προσέφερε τα μέγιστα στο τόπο μας, συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα :

Να παραστεί σύσσωμη στην νεκρώσιμη ακολουθία
Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον γιό του εκλιπόντα, συνάδελφό μας κ. Ηλία Παπαδήμα και στην υπόλοιπη οικογένειά του.
Αντί στεφάνου να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντα χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της Λαμίας.