Τραγωδία στη Μακρακώμη: Σκότωσε τη σύζυγό του κι αυτοκτόνησε

2020-01-23 13:34

 

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στη  Δυτική Φθιώτιδα, εκεί που ένα ανδρόγυνο βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για συζυγοκτονία και κατόπιν αυτοκτονία.

Το ζευγάρι διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στην είσοδο της Μακρακώμης

 Συγκεκριμένα,στην Μακρακώμη, ένας 48χρονος άνδρας φέρεται να καυγάδισε με την 50χρονη σύζυγό του και σύμφωνα με την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και βρήκε τους δύο νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό από αστυνομικούς που έλαβαν κλήση από γείτονα που παρατήρησε μια ασυνήθιστη «ηρεμία» στο σπίτι του ζευγαριού

Όταν οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν λίγο παραπέρα νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία και πυροβόλησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και φανερά τουλάχιστον δεν είχε προβλήματα.

Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας είναι και άνδρες της και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.