Τραγωδία στη Σαντορίνη: Γάϊδαρος σκότωσε τουρίστρια

2015-10-08 11:59

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη χθες στην Σαντορίνη με θύμα μία 67χρονη Γερμανίδα τουρίστρια η οποία έχασε την ζωή της όταν την ποδοπάτησε ένα γαϊδούρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τουρίστρια με τον σύζυγό της και την παρέα τους αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο που έδεσε στον παλιό λιμάνι των Φηρών για να κάνουν βόλτα στο κέντρο του νησιού και αργότερα το βράδυ να αποχωρήσουν για την Μύκονο.

Η παρέα απολάμβανε την βόλτα της όταν ξαφνικά ένα από τα γαϊδουράκια που χρησιμοποιούν οι τουρίστες ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και άρχισε να τρέχει αφηνιασμένο.  Το ζώο χτύπησε αρχικά την τουρίστρια και στη συνέχεια την ποδοπάτησε με τον ιδιοκτήτη του να τρέχει πανικόβλητος από πίσω του προσπαθώντας να το συγκρατήσει.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 67χρονης που χθες γιόρτασε μαζί της τα γενέθλιά της, δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τους βρήκε και υποβασταζόμενος μεταφέρθηκε πίσω στο κρουαζιερόπλοιο από την παρέα του.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου βρίσκεται υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης και καταθέτει για το περιστατικό στο πλαίσιο της προανάκρισης.