Βόμβα Μηλιού: Ανακοίνωσε μέσω twitter ότι φεύγει από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

2015-03-19 08:00

Με ένα αιφνίδιο «τιτίβισμα» ο Γιάννης Μηλιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται ότι οι ανέφελες ημέρες που διήνυσε ο οικονομολόγος με την Κουμουνδούρου ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Ο Γιάννης Μηλιός με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης αποχαιρέτησε το τμήμα οικονομικής πολιτικής. ««Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση του κ. Μηλιού, ασφαλώς δεν είναι άσχετη με τις αντιπαραθέσεις που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα με τους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μηλιός είχε αντιδράσει έντονα στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup με σχετικό άρθρο στο οποίο είχε αποδομήσει και ειρωνευθεί την επιχειρηματολογία του υπουργού Οικονομικών. Στον κ. Μηλιό είχε απαντήσει τότε ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος τον κατηγόρησε ότι υιοθετούσε την επιχειρηματολογία της ΝΔ.

Ενώ και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον του, λέγοντας πως δεν πρέπει να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από ένα στέλεχος που είναι ακόμη υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του κόμματος.