Ζωή: Ο Τσίπρας ανέλαβε έναντι των δανειστών να διαλύσει το κόμμα του και τη Βουλή ΒΙΝΤΕΟ

2015-10-19 14:09

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης στο ΡΙΚ.

Η εν λόγω συνέντευξη θα μεταδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη από το κυπριακό κανάλι, ωστόσο το τρέιλερ που βγήκε στον «αέρα» είναι ενδεικτικό για το τι θα επακολουθήσει.

«Ο αυταρχισμός είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι γιατί το έχω υποστεί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα λέει: «Και ο Αλέξης Τσίπρας φυσικά, επειδή ανέλαβε έναντι των δανειστών να διαλύσει και να εκκαθαρίσει το κόμμα του και τη Βουλή προκειμένου να εφαρμόσει αυτά τα οποία υπέγραψε, θα κριθεί».

Σε ένα άλλο απόσπασμα του τρέιλερ της συνέντευξης τονίζει ότι «τηλεφωνιόντουσαν με τον κ. Παυλόπουλο και με τον κ. Τσίπρα για να διοργανώσουν εκλογές, την ώρα που η πρόεδρος της Βουλής και συνολικά το σώμα του Κοινοβουλίου ήταν στο σκοτάδι», ενώ επισήμανε ότι «υπήρξε μια περίοδος που ήμουν αποφασισμένη να κρατηθώ μακριά από την πολιτική, θεωρώντας ότι είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία».

Τέλος, σημείωσε ότι «ούτε η ελληνική κυβέρνηση στήριξε την Κύπρο ούτε η κυπριακή κυβέρνηση στήριξε την Ελλάδα στις κρίσιμες συνεδριάσεις».