Ζουράρις σε Άδωνι: «Δεν ακούω τίποτα. Εγώ μιλάω τώρα. Ησυχία!»

2015-07-11 16:40

Ανέβηκαν οι τόνοι σε πρωινή εκπομπή, όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ότι η ερώτηση που του έκανε ήταν βλακώδης και στη συνέχεια παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνης Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ο Κώστας Ζουράρις έκανε λόγο για διαρκή πόλεμο εδώ και πέντε χρόνια και χαρακτήρισε τη συμφωνία με τους δανειστές ως «συμφωνία ανάγκης», ενώ στους Ευρωπαίους εταίρους, αναφέρθηκε με τους όρους «χρηματοκοπρίτες» και «χρηματοσυμμορίτες

«Οι 500 μήνες που οδήγησαν στην καταστροφή, έπρεπε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπιστούν αμυντικά, αντάρτικα και αυτή η συμφωνία των 5 αρχηγών ήταν μία τακτική κίνηση της Αριστεράς και του σχήματος που κυβερνάει την Ελλάδα» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο Κώστας Ζουράρις ενοχλήθηκε όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τον ρώτησε εάν θα ψηφίσει τη συμφωνία στη βουλή και τόνισε ότι σε μία βλακώδη ερώτηση, υπάρχει πάντα η βλακώδης απάντηση και τόνισε ότι «δεν είμαι επιστημονική χαρτορίχτρα». «Αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι για επιστημονολόγους της πολιτικής θεωρίας όπως είμαι εγώ» συμπλήρωσε ο κ. Ζουράρις.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν στη συζήτηση μπήκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που είπε στο βουλευτή των ΑΝΕΛ: «Χθες η συμφωνία δεν πέρασε με τη δεδηλωμένη. Πέρασε με τις πλάτες της Πασοκονεοδημοκρατίας, που είπατε».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να συνεχίσει τα λεγόμενά του, όμως η απάντηση του κ. Ζουράρι ήταν: «Δεν ακούω τώρα. Εγώ μιλάω. Ησυχία!», με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να τον καλεί να κατεβάσει τους τόνους και να σταματήσει να προσβάλλει τους παρευρισκόμενους.