Βρέθηκε γιάφκα στο Κολωνάκι -Καλάσνικοφ και χειροβομβίδα, έγιναν προσαγωγές

2014-10-01 21:46

Διπλή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για γιάφκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -Βρή

Τεράστια, διπλή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη την τελευταία ώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να κάνουν εφόδους σε διαμερίσματα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει βρεθεί βαρύς οπλισμός σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου έμεναν αντιεξουσιαστές, και συγκεκριμένα ένα καλάσνικοφ, χειροβομβίδα και ένα πιστόλι. Ταυτόχρονα γίνεται επιχείρηση σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και σε ένα στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο βρέθηκαν σφαίρες.  
Ηδη έχουν γίνει έξι προσαγωγές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Ο ένας από τους Ελληνες φέρεται να έχει σχέση με τους Πυρήνες της Φωτιάς. Οι έφοδοι της αντιτρομοκρατικής έγιναν μετά από ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Επανωμή Θεσσαλονίκης, ενώ το τελευταίο διάστημα οι Αρχές παρακολουθούσαν τους υπόπτους και τα τηλέφωνά τους, για να διαπιστωθεί αν σχεδίαζαν «χτύπημα». 
Η διπλή επιχείρηση γίνεται μία ημέρα έπειτα από τον εντοπισμό μυστηριώδους οχήματος στα Εξάρχεια. Αυτό έφερε πλαστές πινακίδες κρατικής υπηρεσίας και είχε κλαπεί πριν από δύο μήνες από την Πάτρα. 


Φωτογραφία: Eurokinissi
iefimerida.gr/node/172485#ixzz3Ev8UmnDV