Συνελήφθη 24χρονος Πακιστανός στην Αταλάντη, για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

2014-09-29 15:38

Συνελήφθη, χθες (28-09-2014) πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα χθες τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, κατελήφθη ο 24χρονος από τους αστυνομικούς, να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στερούμενος της απαραίτητης άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που ακολούθως διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι για το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή την 04-05-2014 στην περιοχή της Πιερίας, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές και αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα, ιδίας μάρκας, τύπου και χρώματος.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τόσο η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος που κατείχε ο 24χρονος, όσο και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτού, ήταν ομοίως πλαστά.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ένα κινητό τηλέφωνο και το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο φυλάσσεται, προκειμένου να αποδοθεί στη νόμιμη κάτοχο του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.